Minőségi szolgáltatás

R-Carnet Service Kft. - Építőipar

Művezetőink szaktudása és munkavállalóink több évtizedes szakértelme biztosítja a tökéletes minőséget.

Széleskörű profilunkkal mind közületi, mind magánmegrendelők számára állunk megrendelőink rendelkezésére. Állományunk mobilizált, így az ország számos területén vállalunk kivitelezési feladatokat.

Ügyfelek a középpontban

Céljaink

Az R-Carnet Service Kft. minden dolgozóját az ügyfelek megelégedettsége motiválja. A minőség megfelelő szinten tartása és folyamatos fejlesztése érdekében a társaság megfogalmazta mérhető minőségirányítási céljait, amelyeket dokumentumokban rögzített.
( MSZ EN ISO 9001:2009 és AQAP 2120 )
A munkavállalókat folyamatos képezzük illetve minőségbiztosítási rendszerekkel ismertetjük meg a magas szintű munkavégzés érdekében.

A vállalkozás célja, hogy megtartsuk régi ügyfeleinket, illetve az új ügyfelekkel is megismertethessük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében törekszünk a felmerülő igények maximális teljesítésére. Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása.

Az elmúlt években az EU által is támogatott kiemelt infrastrukturális és környezetvédelmi fejlesztésekben is jelentős szerepet vállalt. 
A munkavállalóink szaktudása és több évtizedes szakmai tapasztalata, a korszerű eszközpark és műszaki háttér valamint a minőség és környezetirányítási rendszerek együtt teszik megbízható és színvonalas teljesítményű partnerré az R-Carnet Service Kft.-t.

Tapasztalat és korszerűség

Fejlődés

Komplex szolgáltatás

Munkáink

Az R-Carnet Servive Kft. munkáival az ország szinte minden területén találkozhatnak. Cégünk a fejlődésre nyitottan modernizálta tevékenységét, hogy partnerei igényeit maximálisan tudja teljesíteni.

Tevékenységünk felölelik a víz-, gáz-, csatorna, távhő- és egyéb közműépítést, útépítést, különleges mélyépítést, ivó- és szennyvíztisztító-telepek, hulladéklerakók, környezetvédelmi munkák komplex kivitelezését, kármentesítést, strandok és termálfürdők építését, acélszerkezetek gyártását, szerelését, mindennemű magasépítési generál kivitelezést. Különleges technológiák alkalmazására képes, amelyhez rendelkezik a szükséges szakmai felkészültséggel és eszközparkkal.

R-Carnet Service Kft.

Tekintse meg referenciáinkat!